Fisket

Exklusivitet & Valfrihet

Stor Abborre

En riktig baddare över kilot som tog tag i spöet ordentligt!
Kontakta oss

Isfiske

Isfiske med angeldon efter stor gädda eller lake.
Kontakta oss

Ett fiskeparadis för barnen

Sommarminnen för blivande storfiskare…
Kontakta oss

Gemenskap

Gemenskap i enkelhet och i samklang med naturen.
Kontakta oss

Gammelgäddan

Gammal är äldst!

Kontakta oss

Grimstorpsjön

Det blott 20 hektar stora vattnet är helt privatägt och fiske kan enbart genomföras för dem som hyrt boende på Grimstorps gård. Vattnet omgärdas av vacker gammal betesmark med kulturhistoriska anor. Mete efter vitfisk samt spinnfiske och flötmete efter gädda och abborre är tillåtet. Det orörda vattnet gömmer många hemligheter och 2012 års största gädda var endast 106 cm lång och vägde hela 12,4 kilo. Gäddan återutsattes och det selektiva fisket är en röd tråd i den lilla sjön för att bibehålla ett hållbart fiske.

För dem som uppskattar lugn och ro och exklusiviteten med rätt till ett eget vatten är sjön ett perfekt besöksmål. Här simmar både gädda, lake, braxen, mört, ruda och abborre. Grimstorpsjön ligger i Västergötland på gränsen till Småland inte långt från samhället Sandhem. Sjön är 4 meter på djupaste stället och har en flack bottenkaraktär.

Vill man ha tillgång till mer fiskevatten så finns Sandhemsjön, Stråken, Lönnern och fiskeparadiset Hökensås samt inte minst Vättern med sitt erkända lax- och kräftfiske endast 3,5 mil bort.

Vättern, Lönnern och Hökensås

Utöver vårt exklusiva privata vatten så finns också Sandhemsjön och vattensystemet Stråken på cykelavstånd. Därtill så ligger flera erkänt goda fiskevatten  på en dagsturs avstånd så som Hökensås (3,5 mil), Lönnern (3,5 mil) och inte minst Vättern (3,5 mil). Grimstorps Herrgård erbjuder således den perfekta utgångspunkten för din fiskesemester. Ta gärna en närmare titt på vårt nyrenoverade och mycket uppskattade boende som har en modern relaxavdelning och plats för åtta övernattande gäster.

 

Kontakta oss idag för din upplevelse!

När du vill uppleva en skön stund, tillsammans med människor som är viktiga för dig, i samklang med naturen.
Kontakta oss
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox