Herrgårdsweekend

Med familjen, vännerna eller din käresta...
Kärleksweekend på Grimstorps Herrgård

Herrgårdsweekend

En familjeweekend, en kärleksweekend, en möhippa eller kanske en herrgårdsweekend med arbetskamraterna? Det mesta går att ordna, från romantik till äventyr! Här på Grimstorps Herrgård samlas par, familjer och goda vänner för att  finna glädje och gemenskap med dem man bryr sig om allra, allra mest.

Här finns en nyrenoverad lägenhet för er med tre dubbelrum samt ett stort vardagsrum och en relaxavdelning med golvvärme, bubbelbadkar, dusch, bastu, vilstolar och tv. Ett stort nyrenoverat herrgårdskök med moderna kokmöjligheter gör det också möjligt att tillaga och avnjuta goda middagar ihop.

Personlig service och ett personligt engagemang

Grimstorp är öppet året runt och här på plats kan du fiska i en privat sjö, gå på tur i skog och mark eller bara vara tillsammans i nära samklang med naturen. Vi kan ta hand om det mesta och har exempelvis haft ett stort filmteam här när ”Änglagård – tredje gången gillt” spelades in under sommaren 2010. Vi engagerar oss i din upplevelse och ser möjligheterna tillsammans med dig.

Efter en fantastisk möhippa igår för en fantastisk vän med ett otroligt trevligt gäng så är man glad och lite trött. Stort tack till Gunnar Hartelius som alltid är hjälpsam och fixar allt med ett leende på läpparna!

Och till alla mina vänner vill jag bara säga att om ni har behov av ett boende i totalt privat herrgårdsmiljö precis vid vatten och med gott om plats för ett gäng såsom på tex möhippa, svensexa eller bara ett kompisgäng så är Grimstorp oslagbart!

Ulrica Jellback

Vi har haft en fantastisk, lugn och avkopplande helg här på Grimstorp. Helgen har bl.a. innehållit guidad tur i huset, en solig och trevlig promenad vid sjön… men främst total avkoppling i den fina relaxen. Vi lämnar Grimstorp mycket glada och nöjda.

Tack

Stefan, Frida, Andreas och Kristin

Det har varit en underbar helg här på Grimstorp. Drinkar, spel, avkoppling i relaxen, viltgryta, goda viner, härligt sällskap i en underbar miljö. Vi har gått promenader, fiskat och bara njutit. Vi kommer garanterat att komma tillbaka!

Emma, William, Johanna & Henke

Boka eller gör en intresseanmälan!