Se & Göra

Mitt i Sverige med mängder av utflyktsmål
 
Bad i sjön

Se & Göra

På Grimstorp Gård kan du promenera på gamla stigar, ro eller fiska på sjön och cykla på de vackra grusvägarna. På vintern erbjuder det kuperade landskapet härliga skidspår och sköna stunder på isen, på skridskor eller vid pimpelhålet. Bastu finns både i lägenheten och på stranden.

Här på Grimstorp kan du också följa livet på landet, eftersom det fortfarande finns produktion på gården. Vår tillvaro är i ständig förvandling i takt med naturen, djuren och årstiderna och du är hjärtligt välkommen att ta del av den.

Vi visar er gärna både promenad och cykel-turer runt omkring gården. Bland annat kan du gå på den gamla Eriksgatuleden.

Vill ni paddla kanot på Stråken går det att göra på Kyrkekvarn. I Sandhem finns också Spa och solterapi, vill nu hellre dansa gör man det bäst på Sägnernas hus. Runt Grimstorps gård finns det gott om golfbanor exempelvis: Sand Golf Club, Ryfors GK, Falköpings golfklubb och Hökensås GK.

Industrimuseet Torvströfabriken Ryttaren ligger knappt 2 km bort. En gång i tiden tillhörde fabriken Grimstorp. Där kan du få se hur produktionen av torvströ gick till under första hälften av 1900-talet. Fabriken är i stort sett orörd sedan 1947. Du kan också åka med det lilla tåget ut på gamla brytningsområden, läs mer på www.ryttaren.nu.

Läs mer om friluftsriket och vad som finns att göra på Mullsjökommuns hemsida.

 

Mule
Trakor
Dyker från bryggan
Badhäng
Myrstack
Korvgrillning
Dimmig promenad

Kontakta oss idag för din upplevelse!

När du vill uppleva en skön stund, tillsammans med människor som är viktiga för dig, i samklang med naturen.